Taktältarna nominerade till Guldgalan

Taktältarna nominerade till Guldgalan

Det är så klar superroligt att vårt arbete med att sprida taktält till fler uppmärksammas, kommenterar Taktältarnas ägare Elisabeth Standár.

Taktältarna är nominerade till Almis Stora Pris på Guldgalan i november.

– Det är så klar superroligt att vårt arbete med att sprida taktält till fler uppmärksammas. Det känns lite som ett kvitto på att vi nått ut och gör nytta, kommenterar Taktältarnas ägare Elisabeth Standár

Guldgalan är en gala som uppmärksammar och hyllar framgångsrika företag i Jämtland och Härjedalen (Taktältarna har sitt högkvarter i Åre).

Nomineringen lyder: 

Taktältarna är ett företag i Åre grundat av taktältsentusiaster. De säljer och hyr ut taktält av hög kvalitet. Målet är att få fler att upptäcka tjusningen med att ha tältet på biltaket och göra det enkelt för människor att komma ut på både små och stora äventyr. Företaget startade 2020 och har varit starkt bidragande till att göra taktält till en av de hetaste frilufts- och semestertrenderna just nu. 
Att våga byta spår och satsa på nåt nytt och oprövat på ett framgångsrikt sätt kräver både mod och handlingskraft och det gör taktältarna till ett föredöme för många.

🤞 Håll tummarna för oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg