Ett pangerbjudande till dig som orkar vänta till september

Ett pangerbjudande till dig som orkar vänta till september

Årets taktältsleveranser har knappt hunnit landa på lagret innan de alla skeppats iväg till nya ägare. Nu kan du säkra ditt genom att förköpa.
Vill du låna ett taktält i sommar? Läsning Ett pangerbjudande till dig som orkar vänta till september 2 minuter Nästa Taktältarna nominerade till Guldgalan
Årets taktältsleveranser har knappt hunnit landa på lagret innan de alla skeppats iväg till nya ägare. Nästa leverans väntar vi nu in i början av september – och för dig som orkar hålla ut så länge vill vi erbjuda något alldeles extra. Förboka ett av våra populära taktält och du får köpa ett förtält eller innertält till 50% rabatt. För dig som inte orkar vänta – varför inte prova på att hyra ett taktält?

Kvalitetstält som kräver förbeställning

Trots att vi i år tog hem fler taktält än någonsin för att kunna möta efterfrågan har vi redan sålt slut och sommaren har knappt hunnit börja. Otroligt roligt att så många väljer ett taktält från oss – men så klart samtidigt lite tråkigt att inte nu kunna leverera till alla er andra taktältssugna som inte hunnit lägga en order än. 

Förköpskampanj – lägg till förtält och innertält till halva priset

Vi förstår att de allra flesta av er vill ha ert taktält NU, till sommarens äventyr. MEN för dig som kan tänka dig att vänta till vår nästa tältleverans i september vill vi ge något extra. Du får nämligen möjlighet att köpa ett förtält och/eller isolerande värmetält med 50% rabatt. Beräknad leverans för detta är början av september.

Här kan du boka ditt taktält från nästa leverans!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg