Vill du låna ett taktält i sommar?!

Vill du låna ett taktält i sommar?!

Vi söker dig som vill få chans att låna ett taktält till din resa och samtidigt dela med dig av din upplevelse.

Taktältarna söker dig som i sommar vill få chansen att låna ett taktält till din semester och samtidigt dela med dig av upplevelsen till våra följare. Vi tror att du precis som vi älskar bilsemester, att upptäcka nya platser och att sova utomhus.

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Är du redo för ett äventyr utöver det vanliga? 

Vi på Taktältarna är hängivna taktältsentusiaster som älskar att inspirera fler till att ta tältet på biltaket genom våra egna resor. Nu vill vi fortsätta att inspirera våra följare genom att visa fler taktältare. 

Vi söker därför dig som vill ge dig ut på en resa i Sommarsverige (eller någon annan del av världen) i taktält! Kanske är du ensam, kanske är ni en hel familj eller kanske är ni två nykära turturduvor. 

För att passa för uppdraget behöver du gilla att bjussa på sig själv, vara van att använda och skapa innehåll för Instagram och gilla att inspirera andra!

Så här funkar det

Vi lånar ut ett taktält till dig som du sedan får ha under din resa sommaren 2022 i utbyte mot att du/ni delar med er av era upplevelser genom en takeover av vårt Instagramkonto under resan.

Resan ska göras helst i juni men även juli funkar och pågå minst en vecka, gärna längre. 

Du behöver själv ha en bil med takräcken för att kunna montera taktältet på. Antingen skickar vi hem taktältet till dig eller så hämtar du det hos oss eller någon av våra partners. 

Ansök nu

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Är du den vi söker?! Fyll i och skicka in formuläret här nedanför. Senast 25 maj 2022 behöver vi din ansökan. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg