Här är vår nya taktältsmodell Lillskutan!

Här är vår nya taktältsmodell Lillskutan!

Vill du låna ett taktält i sommar?! Läsning Här är vår nya taktältsmodell Lillskutan! 2 minuter Nästa Taktältarna hänger med på turnén Campingbio

Nu lanserar vi på Taktältarna ytterligare en taktältsmodell. Lillskutan är lillebror till vårt taktält Åreskutan – mindre och något enklare i sitt utförande men givetvis med samma höga kvalitet och komfort. Fördelarna? Utsikt i alla fyra väderstreck, snabbare uppfällning och ett lägre pris!

Lillskutan är ett mångsidigt taktält som funkar lika bra när du snabbt behöver en plats att sova längs vägen såväl som för att vara ute på långa resor och äventyr med. Det är ett högkvalitativt tält som du kommer att kunna ha glädje av i många, många år. 

Lanseringserbjudande! Du får 1000:- i rabatt vid köp av Lillskutan med rabattkod hej-lillskutan . Gäller till sista maj 2022 eller så långt lagret räcker.

Färgen på tältduken är ljust skogsgrön vilket gör att det smälter in fint i omgivningarna. Tältduken är gjord av högkvalitativ bomull/polyesterblandning i ripstopväv som gör tyget slitstarkt och förhindrar att det rispas upp om det får en skada. Detta samtidigt som bomullen gör att tyget andas och transporterar ut kondens.

Taktältet fälls upp med hjälp av stegen på endast någon minut och behöver inte fästas med tältpinnar i marken. Taktältet ger dig skydd mot alla väderförhållanden och öppningarna på tältets alla fyra sidor ger dig fantastisk utsikt i alla väderstreck. 

Lillskutan finns i tre storlekar med plats för upp till fyra personer och kommer precis som vårt taktält Åreskutan med en extra tjock madrass på 8 centimeter. 

Tältet är ljust skogsgrönt och takduken för regn/solskydd är grå. Taktältet nås genom att klättra upp på den medföljande teleskopstegen som är smidig att fälla ut som  enkelt anpassas till din bils höjd. 

Taktältet Lillskutan från Taktältarna stående vid en sjö

 

Namnet Lillskutan har vi hämtat från våra hemtrakter i Åre, där Åreskutan är den högsta bergstoppen och Lillskutan en mindre topp intill. 

Jämförelse Åreskutan och Lillskutan

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg