Nu kan du hyra taktält från Taktältarna i Östersund!

Nu kan du hyra taktält från Taktältarna i Östersund!

Vi är jätteglada att nu kunna erbjuda möjligheten att hyra taktält från oss i Östersund!

Från maj kommer du kunna hyra taktält från oss på Taktältarna i Östersund! Vi har teamat upp med Pär Sandström som kommer hjälpa taktälts-sugna Östersundsbor och jämtlänningar ut på äventyr.

Här kan du hyra taktält i Östersund
Många Östersundsbor känner nog igen Pär Sandström, eller åtminstone hans röst, från Östersund FK:s matcher där han är speaker på hemmamatcherna. I sommar kommer han också hyra ut taktält. Vi passade på att ställa några frågor till honom. 


BIld av Pär Sandström som hyr ut taktält i Östersund • Hur kommer det sig att du börjar hyra ut taktält?
Jag har själv varit sugen på taktält en längre tid och i fjol sommar tänkte jag hyra ett taktält för att testa, men insåg att det inte fanns något ställe i Östersund som hyrde ut dem. Jag tog då kontakt med Taktältarna i Åre för att kolla möjligheten att själv bli den som hyr ut i Östersund. Och på den vägen är det…

• Berätta lite om dig själv, vem är du? 
Jag heter Pär, är 50 år och är född och uppvuxen i Östersund. Jag jobbar för närvarande som säljare för Arla. I övrigt är jag en friluftsmänniska som gillar att jaga, fiska och att vara ute i naturen helt enkelt. Gärna framför en brasa med en kanna kaffe puttrande ovanpå.

• Vad har du för förväntningar på sommaren?
Sommaren kommer att bli grym! Oavsett väder kommer det alltid att finnas en härlig plats att slå upp sitt taktält på för att njuta – antingen av regnsmattret mot taket, eller av en fantastisk solnedgång över fjällen. Älska väder helt enkelt!

• Har du några tips på bra resmål för de som hyr taktält i Östersund?
Fjällvärlden är naturligtvis ett säkert kort, men jag tänker svara östra Jämtland.
Fatta hur många mil skogsbilvägar med tillhörande små sjöar och tjärnar som finns där. Oftast utan nån som helst trafik i närheten heller. Prova, ni kommer inte att ångra er.

• Vart skulle du själv helst åka på taktältssemester?
Lofoten! Det har varit ett drömresmål i många år men jag har inte tagit mig dit än. Tänk att få vakna upp och blicka ut över Norska havet en tidig sommarmorgon. Kanske, kanske är det dags i år. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg