Här är nyheterna för Åreskutan 2.0 

Här är nyheterna för Åreskutan 2.0 

Vårt taktält Åreskutan blir ännu bättre! Inför säsongen 2023 gör vi en rad förbättringar som kommer ge dig en ännu bättre taktältsupplevelse. 

Redan idag är Åreskutan ett av de allra bästa taktälten av mjukskals-modell på marknaden. Men vi nöjer oss inte där utan fortsätter att ständigt utveckla och förbättra – både genom att testa själva och genom att lyssna på feedback från våra kunder. Vi är därför superglada att nu kunna presentera Åreskutan 2.0. 

>> Förboka ditt Åreskutan 2.0 här och få 10% rabatt! <<<

Två nya färger

Vi börjar med ytan. För förutom rent funktionella förbättringar adderar vi nämligen två nya färgval för Åreskutan. Utöver orginalfärgen – ljus skogsgrön – kommer du också kunna att välja på färgerna:

  • Skymningsblå: En lugn blå färg som drar åt det gråa.
  • Höstglöd: En varm roströd/orange färg.

Här kan du se ungefär hur de nya färgerna kommer se ut – hopsatt i Photoshop för att ge dig en fingervisning!


Förbättringarna på taktältet Åreskutan 2.0

Vi räknar med att ha första laddningen av de nya taktälten hemma i februari/mars. Förboka ditt exemplar redan idag för att vara säker på att få den färg du vill ha och att inte stå utan när taktältssäsongen drar igång.  

1. Hårdare och tåligare golv

Åreskutan 2.0 har en bottenplatta tillverkad av så kallad honeycomb-golv (honey comb floor). Det är det starkaste typen av golv som används för taktält och ger både en ökad stabilitet samt står emot stötar bättre än det tidigare golvet.

2. Hejdå kardborre – hej spännremmar!

Remmarna med kardborre byts ut mot ett mer hållbart och tåligt alternativ. Åreskutan 2.0 är utrustad med spännremmar med metallspännen. Det här gäller både för remmarna på sidan av taktältet som används för att trycka ihop bottenplattorna, samt för de remmar som går över transportskyddet. 

3. Rem för att fästa stegen mot bottenplattan

Här är en nyhet på Åreskutan som du som vill ha ett förtält till ditt taktält kommer att älska. Vi har adderat en rem för att kunna spänna fast stegen mot bottenplattan med när taktältet är utfällt. Tack vare detta blir det användbara utrymmet i förtältet mycket större och mer flexibelt (men glöm inte att det är viktigt att att stegen alltid behövs för att stötta upp taktältets botten när någon befinner sig uppe i taktältet!). 

4. Vävda uppfästningsband för fönster och öppningar

Materialet på remmarna som används för att fästa upp fönsterskydd, myggnät, med mera, byts ut till vävda polyesterband.

>> Förboka ditt Åreskutan 2.0 här och få 10% rabatt! <<<

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg