Taktältarna öppnar showroom i Stockholm

Taktältarna öppnar showroom i Stockholm

Nu kan du klämma och känna på taktält i vårt nyöppnade showroom i Stockholm!
Nu kan du testa att klättra upp i vårt taktält Åreskutan 2.0 i Taktältarnas nyöppnade showroom i Stockholm! Kom och testa varför taktält är en av de snabbast växande semester- och friluftstrenderna just nu. 

Under flera somrar har Taktältarna erbjudit uthyrning av taktält i Stockholm, inför sommarens campingsäsong öppnas nu ett showroom med taktält i samma lokaler i Västerhaninge, strax söder om Stockholm. 

– Alltsedan vi började med uthyrning har intresset för taktält bara växt och vi får ständigt samtal från nyfikna som vill komma och klämma och känna på ett taktält, säger Anders Ekroth på Taktältarna Stockholm.

– Genom att öppna ett showroom med taktält i Stockholm kan vi erbjuda många fler möjligheten att upptäcka friheten med att ha boendet på taket. Vi vet att många inför årets semester letar efter billigare och roligare alternativ än till exempel charterresan och det här är ett av dem, säger Taktältarnas grundare Elisabeth Standár.

Framöver (när vi har taktält hemma igen!) kommer vi också att lagerhålla på plats, vilket innebär att du kommer att kunna hämta ditt taktält i showroomet i Stockholm och slippa fraktkostnaden!

Öppettider Taktältarnas showroom Stockholm

Showroomet är till att börja med öppet varje söndag mellan klockan 12-14, med start söndag 26 mars 2023. Inför sommaren kommer öppettiderna utökas. Drop-in!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg