Taktältarna på Overland Adventure Expo

Taktältarna på Overland Adventure Expo

Kom och träffa oss på ny äventyrsmässa i Sundsvall 23-24 september!

I september är det dags för den första upplagan av Overland Adventure Expo i Sundsvall. Vi på Taktältarna finns på plats för att visa både våra taktält och smart campingutrustning.

På Overland Adventure Expo 23-24 september kommer du (utöver att klättra upp i våra taktält Åreskutan och Lillskutan) kunna testa olika campers, specialbyggda vanar, provköra äventyrsmotorcyklar. och lyssna på föreläsningar på Overland-tema Platsen för mässan är området runtomkring Northbike. Kom det blir kul!

Taktältarna en av många spännande utställare på Overland Adventure Expo

Bland utställarna märks bland andra Frontrunner och Dometic som har massor med bra grejer för overlanding och taktältande. Andra på plats är Landrover, Kawasaki, Garmin och Expedition Store Sweden.

Campingmöjligheter finns i direkt ansluning till mässan så varför inte åka ditt i ditt taktält eller campervan? Det kommer även att erbjudas kostnadsfri busstransport till och från Sundsvalls centrum. 

Köp biljett till Overland Adventure Expo

Biljetter till äventyrsmässan hittar du här. Barn under 15 går in gratis. Vi ses i Sundsvall!

Vad menas med Overlanding?

Overlanding är ett begrepp som handlar på olika sätt innefattar att resa långa distanser i olika former av terräng med sitt fordon och att samtidigt vara självförsörjande.  

Ordets ursprung hänger samman med den tidiga boskapskötseln i Australien där boskapsskötare drev sin boskap över långa distanser för att nå marknader vid kusten. Lederna som trampades upp blev allmänt kända som de första Overlanding Trails. Här kan du läsa en längre förklaring till begreppet Overlanding.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg