Nu kan du hyra taktält från Taktältarna i Stockholm

Nu kan du hyra taktält från Taktältarna i Stockholm

Grattis Stockholm, nu kommer Taktältarna till huvudstaden! Nu kan du boka ditt taktält för sommarens svemester och äventyr.

Grattis Stockholm, nu kommer Taktältarna till huvudstaden! Vi är jätteglada att kunna berätta att du nu kan både hyra och titta på vårt taktält även i Stockholm. 

>>> Hyr ditt taktält här <<<<<

För oss på Taktältarna är det viktigt att kunna erbjuda människor möjligheten att hyra taktält. Dels är det ett mer hållbart alternativ för många, dels öppnar det upp möjligheten för fler att upptäcka tjusningen med camping i allmänhet och att ha tältet på biltaket i synnerhet. 

Boka ditt taktält i Stockholm redan idag!

Uthyrningen av taktält i Stockholm öppnar redan nu till Kristi Himmelfärds-helgen. Passa på att säkra ett taktält för din semester redan nu. 

Du bokar ditt taktält i Stockholm på Taktältarnas webbplats

Taktält går att fästa på de flesta bilar med takräcken. Inför en hyra är det viktigt att du kontrollerar att det funkar för din bil.

Stor efterfrågan på att kunna hyra taktält i Stockholm

När vi började med uthyrning av taktält i Åre förra året fick vi direkt många mejl och telefonsamtal från personer som undrade om det fanns en möjlighet att hyra taktält längre söderöver. 

Vi har lyssnat på det här önskemålet och teamar nu upp med GetOut Events för att erbjuda er möjligheten att hyra taktält i Stockholm. Bakom GetOut Events står Tommie Linder och Anders Ekroth.

– Vi älskar idén med taktält och det är en produkt som verkligen går hand i hand med vår syn på hur ett enkelt och roligt friluftsliv kan se ut, säger Tommie Linder. 

Upphämtning av taktält i Västerhaninge söder om Stockholm

Upphämtningen av taktält sker i GetOut events lokaler i Västerhaninge. Ett utmärkt läge med tanke på närheten till Gotlandsfärjorna i Nynäshamn. 

Gotland är nämligen ett resmål vi verkligen vill lyfta fram för dig som hyr ett taktält i sommar. Naturen är förtrollande och det är enkelt att hitta fina platser att stå på. 

Tommie på GetOut Events åkte själv på sin första taktältsresa i påskas. Turen gick till just till Gotland där han och en vän fiskade och lagade mat utomhus. 

– När jag nu testat att campa med ett taktält på bilen så känns traditionell tältning inte längre som ett alternativ. Jag älskar kombinationen av  äventyrskänsla och bekvämlighet som taktält ger och ser verkligen fram emot att ge Stockholmarna chansen att njuta av sommaren på ett nytt sätt!

 Vart skulle ni själva helst åka på taktältssemester?

 – Gotland var fantastiskt så det kan jag verkligen rekommendera till de som ska hyra taktält i sommar. Min nästa resa med taktält skulle jag vilja göra till Abisko för att se midnattsolen och Lappporten, säger Tommie Linder. 

Hyr ett taktält i Stockholm

vår uthyrningssida kan du hyra taktält. Du väljer om du vill hämta upp i Stockholm eller Åre på respektive sida för varje taktält. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg