Slutsålt. Igen!

Slutsålt. Igen!

På grund av det stora intresset kommer vi erbjuda förköp även på nästa leverans, som väntas hem i mitten av maj.

Wow! Vi är överväldigade av det intresse och förtroende vi fått av alla som köpt taktält från årets första leverans. På grund av det stora intresset kommer vi erbjuda förköp även på nästa leverans, som väntas hem i mitten av maj.

Vi trodde att vi tagit höjd för att kunna möta efterfrågan men nu, endast två veckor efter att vi fick hem årets första taktältsleverans är det slutsålt.

– Vi är otroligt tacksamma och ödmjuka inför det förtroende som så många har gett oss. Det gör oss ännu mer peppade att fortsätta bidra till att få fler att upptäcka tjusningen med taktält, säger Taktältarnas grundare Elisabeth Standár.

Nu tar vi hem expressleverans för att kunna tillgodose efterfrågan

Att sälja slut är givetvis ett angenämt problem, men ändock ett problem. Vi vill så klart kunna erbjuda alla som vill ett taktält från oss. 

För kunna möta det här behovet tar vi nu hem en expressleverans som vi räknar med att kunna leverera ut i mitten/slutet av maj. 

Du kan alltså redan nu gå in och förboka ditt taktält från den här leveransen för att vara säker på att du får just den färg och storlek du är mest sugen på. 

Kan du inte vänta? Hämta ditt taktält i Showroom, Stockholm, redan idag!

Det finns fortfarande taktält tillgängliga för upphämtning direkt på vårt Showroom. Anders och Tommie står redo för att hjälpa er ut på äventyr! Kontakta dem på stockholm@taktaltarna.se för att kontrollera tillgång. Där kan du också köpa till montering, enkelt och bekvämt för dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg