Taktältarna utvecklar ett eget taktält

Taktältarna utvecklar eget taktält – säljstart våren 2021!

Efter att ha tillbringat otaliga nätter i taktält och testat en hel del olika märken kände vi att vi var redo att utveckla ett eget taktält. Ett taktält av högsta kvalitet som vi kan lägga till alla de där detaljerna och funktionerna på som vi tycker behövs för en riktigt bra camping-upplevelse med taktält.
Ett taktält med extra allt. Så kan man beskriva vårt nya taktält under eget varumärke som vi kommer att börja sälja inom kort! Redan nu kan du anmäla intresse för att köpa ett genom att mejla oss på info@taktaltarna.se.
 
Efter att ha tillbringat otaliga nätter i taktält och testat en hel del olika märken kände vi att vi var redo att utveckla ett eget taktält. Ett taktält av högsta kvalitet som vi kan lägga till alla de där detaljerna och funktionerna på som vi tycker behövs för en riktigt bra camping-upplevelse med taktält.
 
Ett taktält med målet att vara bättre än alla jämförbara taktält på marknaden i Sverige.
 
Utvecklingsarbetet har pågått intensivt under hösten och resultatet är ett mjukskalstält som vi gett namnet “Åreskutan”. En hyllning till berget där vi bor och verkar och ett namn som andas äventyr.
 

Detaljer och funktioner på det nya taktältet

Taktälten är på väg till oss så vi kan inte dela några bilder riktigt än. Vi kan dock inte hålla oss från att redan nu avslöja några av taktältets många detaljer och funktioner!
  • Tältet kommer att vara ljusgrönt och duken för extra regn/solskydd blir grå.
  • Vi kommer att ha tre storlekar till försäljning – 140 centimeter (2-3 personer), 165 centimeter (3-4 personer) och 180 centimeter (4-5 personer).
  • En god natts sömn gör under för humöret, därför kommer tältet med en extra tjock madrass på 8 centimeter.
  • Ett madrasskydd mellan tältduk och madrassens sidor som ger extra fuktskydd vid eventuell kondens.
  • Stor taklucka för de där stjärnklara nätterna när du vill spana ut i universum.
  • En högkvalitativ tältduk i bomull/polyesterblandning i ripstopväv som gör tyget starkare och förhindrar att det rispas upp om det får en skada, samtidigt som bomullen gör att tyget andas.
  • Medföljande skopåsar. Skopåsarna används för att förvara dina skor när du är uppe i taktältet. De sitter på sidorna av ingången till taktältet och hjälper dig att enkelt hålla din sovplats fri från grus och smuts.
  • En teleskopstege som är supersmidig att fälla ut och ihop samt enkel att anpassa efter din bils höjd. Tar dessutom mindre plats än en vanlig stege.
  • Upprullningsbara fönsterskydd för att få ÄNNU bättre utsikt uppifrån taktältet har vi designat fönsterskydd som går att rulla upp helt som ett alternativ till att spänna upp dem som skydd. Ingen störande tältduk i vägen mellan dig och vyerna runtomkring dig alltså!
  • Fästanordning för fodralet när tältet är utfällt så att du inte behöver dra av och lägga i bilen varje gång.
För dig som vill ha gott om plats kommer vi även att sälja ett annex, alltså ett förtält, som rymmer antingen två extra personer eller varför inte bord och stolar.
 

Priser för de olika storlekarna

Taktältet Åreskutan kommer finnas i tre storlekar. Siffran inom parentes är bredd på madrassen. Alla priser är inklusive moms.
 
⛺️ Åreskutan Tvåmanna (140) – 15990:-
⛺️ Åreskutan Tremanna (165) – 17990:-
⛺️ Åreskutan Fyrmanna (180) – 19990:-
 
Hur många som får plats i respektive tält beror så klart på hur mycket plats man känner att man behöver (hur väl man känner varandra! 😉 ) samt storleken på personerna.
 

Begränsat antal till försäljning

Antalet taktält till försäljning är högst limiterat och intresset stort. Om du vill vara först i världen att lägga vantarna på ett Åreskutan-taktält rekommenderas därför att du skriver upp dig på vår intresselista. Då kommer du få möjlighet att lägga en beställning vid säljstart före alla andra.
 
Det kommer också finnas möjlighet att hyra det nya taktältet i vår populära uthyrningsverksamhet.
 
Bli först med att få möjlighet att köpa det nya taktältet – anmäl intresse här!
 
Vill du få möjligheten att köpa det nya taktältet från oss på Taktältarna före alla andra? Mejla oss så lägger vi till dig på intresselistan: info@taktaltarna.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg