Taktältarna släpper film för att inspirera fler till taktält

Ny film för att inspirera fler att testa taktält

Att väcka nyfikenhet och inspirera fler att testa taktält – det är målet med Taktältarnas nya film! Med den vill vi ge er en känsla för vad som är grejen med taktält. Dela den gärna med era vänner – de flesta som inte sett ett taktält tidigare brukar tappa hakan!
Att väcka nyfikenhet och inspirera fler att testa taktält – det är målet med Taktältarnas nya film! Med den vill vi ge er en känsla för vad som är grejen med taktält. Dela den gärna med era vänner – de flesta som inte sett ett taktält tidigare brukar tappa hakan!Filmen visar hur enkelt det är att slå läger och fälla ut ett taktält. På bara ett par minuter går du från parkering till färdigt camp. Glöm stenar och rötter som sticker upp genom tältduken. Med ett taktält kan du alltid njuta av en god natts sömn på tjock madrass, oavsett vad som finns på marken.

Har du inte koll på taktält? Här kan du läsa mer om vad ett taktält är.

Just bekvämligheten och enkelheten med taktält gör att många kallar det för glamping, vi kallar det camping på hög nivå :)

En av de största fördelarna med taktält tycker vi personligen är att det blir så enkelt att ta sig ut på både små och stora äventyr. När tältet är monterat på bilen kommer du snabbt iväg. Vi gillar att kunna sticka ut spontant och snabbt – gärna direkt efter jobbet någonstans i närområdet, bara för att förgylla en sketen måndag! Njuta av naturen och ha det gött framför en brasa.

Vi letar gärna tältplatser med vackra omgivningar, sjöutsikt och avskildhet. Filmen är inspelad bara 10 minuter från Taktältarnas kontor, ett par mil utanför Åre.

Filmfoto och produktion av JN Filmproduktion.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg