Kul att du är intresserad av vårt taktält Åreskutan 2.0! Här kan du läsa våra villkor för förbokningsordrar. 

§1. När du förbokar Åreskutan 2.0 och förtält till Åreskutan 2.0 får du 10% rabatt på ordinarie pris.

§2. När du lägger order för förbokning betalar du en handpenning motsvarande 10% av det totala beloppet av ordern. Det resterande beloppet betalar du när ditt taktält är redo att levereras hem till dig. 

§3. Du har alltid rätt att ångra din förbokning. Om du ångrar dig och vill avbryta din förbokning innan slutbetalning annulleras din order. Handpenningen betalas inte tillbaka. Efter att varan levererats har du alltid 14 dagars ångerrätt. Om du ångrar din order då betalar vi tillbaka hela ordervärdet till dig, förutom handpenningen. 

§4. En fraktkostnad på cirka 1500:- tillkommer för din order av taktält och betalas vid slutbetalning av ordern. Anledningen att vi inte kan ge ett exakt fraktpris är för att leveransen ligger så pass långt fram i tiden och fraktbolagen ständigt ändrar sina villkor. Fraktpriset kan alltså komma att bli både högre och lägre än det uppskattade. Det slutliga fraktpriset meddelas inför leverans och baseras på faktiska kostnader på tänkt leveransdag. Om du inte skulle acceptera fraktpriset har du rätt att avbryta din order eller hämta hos Taktältarna i Åre eller på vårt lager i Storfors, Värmland. 

§5. Vi reserverar oss för valutaförändringar för svenska kronan i förhållande till USDKöpeskillingen ska justeras uppåt eller nedåt om den aktuella växlingskurs som rådde vid ordertillfället förändrats med mer än 10% fram till datum för slutfakturan.

 Frågor? Välkommen att kontakta oss på info@taktaltarna.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden, inspiration och nyheter direkt i din inkorg